Geen onverwachte kosten alles wat u nodig heeft in een pakket.

In het pakket zitten alle onderdelen die u nodig heeft voor uw website, zoals de website zelf, een domeinnaam,(.nl), hosting (webruimte), dataverkeer, E-mailaccounts, softwarelicenties, SSL-certificaat, support, gratis installeren van updates en dagelijkse back-up.

Eenvoudig en overal te beheren.

wilt u ook dat uw website / webshop voldoet aan de

Wij maken al vanaf 1999 complete professionele website / webshop op maat die aan al je wensen en behoeften van de klanten voldoen.

Tijdens deze training leert u hoe u eenvoudig uw website kan beheren. Waar u rekening mee moet houden en krijgt handige tips en trucs.

Goed gereedschap is het halve werk. Dat is een zeer oud gezegde, maar daarom niet minder waar. Met juiste gereedschap zorgt er voor dat u snelle en beter kan werken.

Enterweb

Drag & Drop Editor Pro

Een professioneel Drag & Drop Editor Pro met een jaarlijkse licentie van € 173,- zit bij de prijs in. Maak het ontwerpen van websites een leuk en gemakkelijk proces.

Snelle levering van uw website

Dank zij onze ruime ervaring van meer dan 20 jaar kunnen we snel handelen en is er positief en klantgericht overleg. De website kan hierdoor sneller klaar zijn.

Sneller aanpasingen

Elke verandering die u aanbrengt, is onmiddellijk en resulteert in de beste gebruikerservaring. Nu ook uw site versnellen in een paar klikken jaarlijkse licentie van € 40,- zit bij de prijs in.

100% responsief ontwerp en verder

Pas elke pagina op verschillende apparaten aan met behulp van intuïtieve en visuele bedieningselementen. Het maken van mobiel-responsieve websites, die er op elk apparaat goed uitzien, was nog nooit zo eenvoudig.

Afbeeldingen optimaliseren

Versnel uw website met lichtere afbeeldingen wint u aan snelheid, gebruikerservaring en zelfs aan SEO. Optimaliseer al uw afbeeldingen met één klik

icons8-multiple-devices-96

Uw website is geschikt voor

Alle apparaten beeldschermen en bijbehorende behoeftes en diensten.

WAT MAAKT ONS GEWELDIG ?

ICT-beveiligingsrichtlijnen voor Transport Layer Security (TLS)' van Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Enterweb laat uw website / webshop en mail voldoen aan 'ICT-beveiligingsrichtlijnen voor Transport Layer Security (TLS)' van Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC).

DNSSEC geactiveerd

Enterweb kan alle domein extensies registreren. Indien beschikbaar wordt voor elk domein DNSSEC geactiveerd.

100% Nederlands

Al uw data veilig in Nederland. Wij garanderen dat wanneer u kiest voor een Nederlandse uw data in Nederland staat en blijft staan. Zo heb u maximale grip op uw data. Als de server in anders landen staat kunnen uw data en gegevens worden opeisen op basis van de zogeheten Cloud Act, die in 2018 is ingevoerd.

Lage latentie

Ons netwerk is ontworpen voor lage latentie!

Moderne NVME / SSD-opslag

Onze I / O is razendsnel!

Wij zijn mensen, geen robots

Wij nemen de tijd om u te helpen!

Klantenservice: Support & onderhoud

Vooral u vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag. Support & onderhoud zit bij de prijs in dus geen extra kosten. Klanten zijn niet alleen een nummer bij Enterweb.

Hoe werken wij

Wij helpen u om uw idee op het internet te krijgen. Uw website wordt op maat ontworpen, op basis van uw huisstijl en wensen met de modernste technieken. Persoonlijk contact met de opdrachtgever. Resultaatgericht werken en directe betrokkenheid zijn bepalend voor uw plezier in ons werk.

Over ons

Enterweb is in juli 1999 met haar activiteiten gestart en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig en professionele onderneming die internationaal actief is. Door constante monitoring (door ons zelf en derden) van alle verbindingen, hardware en software kan Enterweb proactief wijzigingen doorvoeren om probleem te voorkomen.

Hierbij een paar voorbeelden. De afgelopen 21 jaren hebben veel klanten gebruik gemaakt van Enterweb diensten

Deze website is ontwikkeld om thuis te kunnen genieten van een voorstelling. het momenteel onmogelijk om voorstellingen te bezoeken, vanuit deze gedachte is deze website ontwikkeld. Het haalt de voorstelling naar U! Een website met een playlist met nummers, filmpjes en wat leuke achtergrond informatie over de jonge artiest. De voorstelling is het beste te bewonderen op uw laptop, computer of tablet/Ipad. Het beste te bekijken via de internet brouwsers FireFox en Google Chrome.

Translate »