Wij hanteren de volgende betaalmethoden veilig en gemakkelijk betalen:

 

  1. iDEAL

iDeal is de meest populaire betaalmethode via het internet. Gemakkelijk en snel betaalt u direct uw aankoop. U betaalt het aankoopbedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Wij ontvangen een bericht van uw bank dat u heeft betaald. U kunt met iDeal betalen als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 Wij accepteren PayPal 2. Creditcard

Bij ons zijn creditcards van onder andere Visa en Mastercard meer dan welkom. De betaling met uw creditcard verloopt veilig via een beveiligde SSL-server. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Zodra we uw creditcardgegevens gecontroleerd hebben en deze kloppen, kunnen we uw bestelling verwerken. Voor het betalen met een creditcard rekenen wij geen extra kosten en is dus geheel kosteloos.

 3. Overboeking of Bankoverschrijving vooraf

Een overboeking (SEPA Credit Transfer) houdt in dat u het aankoopbedrag via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Het voordeel is dat u vertrouwd in uw eigen betaalomgeving de overschrijving in orde kunt maken.  Let op: Wij kunnen de order pas verwerken zodra wij uw bankoverschrijving hebben ontvangen.

 

 4. Betaling contactloze, pin- en creditcardbetalingen

Gemakkelijk en snel betaalt u direct uw aankoop. U betaalt het aankoopbedrag via contactloze, pin- en creditcardbetalingen. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. betaalmethode is mogelijk bij diensten of bij aankoop van product kunnen wij pas de bestelingen verwerken naar de betalgen is gedaan.

 

 5. Contante betaling voor levering

Gemakkelijke contant betalen bij bestelde van producten.betaalmethode is mogelijk bij diensten of bij aankoop van product kunnen wij pas de bestelingen verwerken naar de betalgen is gedaan.

 

Contante betaling mogelijk, maar wij verzoeken u dan zoveel mogelijk gepast te betalen omdat wij geen kas op locatie hebben. De voorkeur heeft dan ook betaling met contactloze, pin- en creditcardbetalingen.