tegenwoordige

Bijna elke websites, webshop worden gemaakt met een contentmanagementsysteem oftewel CMS.

De websites en online applicaties die wij bouwen worden bijna allemaal standaard uitgerust met een Content Management Systeem, oftewel CMS.

Het grootste voordeel is dat u volledige controle hebt over de inhoud van uw website / webshop of webapplicatie. Het maakt het beheren van u product heel gemakkelijk. Ook kunnen meerdere personen de inhoud bijhouden en publiceren. Het is in het controlepaneel in te stellen wat de rechten zijn van bepaalde gebruikers. Een CMS zorgt dus voor overzicht, controle en het versnelt onderhoud aan uw website. Wij zijn steeds bezige met het uitbereidingen van de mogelijkheden door ontwikkelen, zoeken, kopen enz.

Voor een CMS heb u ook een template nodige

Wat is een template is een vast sjabloon voor de opmaak van een website, webshops, webapplicatie,  e-mailnieuwsbrief of andere communicatie-uiting. Het stramien bevat vaste onderdelen, zoals meestal een header, logo, navigatie en footer en de grootte van paginamarges.  Binnen het format wordt op voorgedefinieerde plaatsen variabele content geplaatst. Wij hebben in het verleden veel website om gebouwd van Html of PHP naar een website met CMS systeem waarbij het uiterlijke  niet anders mocht zijn in verband met behoud van huisstijl enz.

Ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontdekt dat het niet altijd handige is om een standaard template gebruikt of van een derde u bent dan afhankelijke van deze ontwikkelaars in het beging is het mooi:

 • Er zijn ontzettend veel templates beschikbaar. De kans is groot dat wat u zoekt, er ook daadwerkelijk tussen zit.
 • Het kiezen van een template is gemakkelijk en snel, dit komt doordat de website in principe al klaar u hoeft niet meer na te denken over kleuren, afbeeldingen, stijling, enzovoort.

Nadelen van een standaard template of van derden

 • U kunt bij een template niet alles aanpassen (bij sommige templates kun u zelfs niets aanpassen). Het beperkt zich vaak tot het aanpassen van jouw logo en eventueel een kleur. Het ligt puur aan de mogelijkheden die de template bouwer hiervoor heeft ingebouwd.
 • Doordat een template in de meeste gevallen lastig aanpasbaar is, kunnen teksten ook moeilijk te plaatsen zijn. U bent dan dus tijd kwijt met het aanpassen van uw teksten zodat deze goed passen in de velden.
 • U krijgt een dertien in een dozijn website. Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn, maar houd in het achterhoofd dat er misschien wel duizenden websites zijn die er hetzelfde uit zien.
 • U website kan net worden geüpdatet om dat de template niet compatibel is met de nieuwe update van het CMS en de groot kans bestaat dat uw website word gehackt.
 • Als u een ander template wilt gebruiken is uw hele opmaak weg en ziet de website er helemaal niet meer uit
 • Website ondersteund geen nieuwe mogelijkheden.
 • Template zitten verwijzingen in die u niet wilt en niet kunt weg halen.

maatwerk website voor u maakt, zou logischerwijs een stuk duurder zijn niet bij ons!

Wij bouwen onze templates zelf en bij website lease zit het bij de prijs in!

 • Om dat wij een hekel hebben aan beperkingen en niet uren willen bezig zijn om zaken kunnen.
 • Wij kunnen door onze jaren ervaringen snel een te template bouwen met uw wensen er in en later ook eenvoudige aanpassen
 • Als u echter meer met uw website wilt en professioneel wilt overkomen, ga dan voor een maatwerk website.
 • Een maatwerk website heeft simpelweg veel meer opties om uit te bereiden op de lange termijn
 • U zal niet de eerste zijn die op voorhand een template koos, vervolgens dit template een beetje hebt uitgebouwd en daarna tot de beslissing kwam dat een maatwerk website toch de betere keuze geweest was.
 • Ga dus altijd voor jezelf na wat u in de toekomst met uw website of bedrijf wilt.
 • Zo langen uw lease termijn loopt word deze verder ontwikkeld aan de nieuwe normen, wensen en onderhouden.

En voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten

een greep van wat wij kunnen maken aan templates en website en webshops

voor website Content Management Systeem (cms)  thema’s:

WordPress

Joomla

Drupal

Blogger

SilverStripe1000px_White_stacked

voor webshop Content Management Systeem (cms)  thema’s:

Magento

Commerce

VirtueMart

OpenCart