Ontdek wat de softwarediensten van Enterweb voor u kunnen betekenen. Monitoring, Security, Office Suites & Exchange, Back-up & recovery.

Kaspersky

Kaspersky Security for Virtualization, Kaspersky Endpoint Security Cloud, Kaspersky Security for Mail Server, Kaspersky Endpoint Security for, Business - ADVANCED, Kaspersky Endpoint Security for Business - SELECT, aspersky Security for Microsoft Office 365, Kaspersky Hybrid Cloud Security Kaspersky Automated Security Awareness
Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen.

Bitdefender

Bitdefender Cloud Security for MSP
Bitdefender is de maker van de bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings en antivirus software. Vanaf het allereerste begin in 2001 bleef Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming tegen dreigingen, en was zo in veel gevallen het voorbeeld op het gebied van de beste detectietechnieken voor internetveiligheid om de

Acronis

Acronis Backup Cloud, Acronis Backup Cloud Hybrid
Acronis biedt bekroonde back-up en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

Microsoft Office

Office 365 Business, Microsoft Skype for Business, Office 365 Exchange
Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Windows Phone, Mac OS X, iOS en Android. Microsoft Office werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989 als een marketingterm voor een softwarebundel van Microsoft: Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint. In de loop der jaren zijn er nieuwe Office-applicaties bijgekomen, maar ook zijn er andere verdwenen.

ESET

ESET Endpoint Protection Standard, ESET Endpoint Protection Advanced, ESET Gateway Security for Linux/BSD/Solaris, ESET Security for Microsoft Sharepoint Server, ESET Virtualization Security, ESET Mail Security, ESET Endpoint Security for Android
ESET is een beveiligingsbedrijf in de IT-sector dat het hoofdkantoor heeft in Bratislava, Slowakije. Het werd opgericht in 1992 na een fusie van twee particuliere ondernemingen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot het meest succesvolle Slowaakse bedrijf in 2008, 2009 en 2010. ESET is beursgenoteerd en heeft vestigingen in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore en distributeurs in meer dan 180 landen.

Pulseway

Pulseway Enterprise Server (on premises), Pulseway SaaS Enterprise Server (hosted), Pulseway SaaS Professional (hosted)
Pulseway IT monitoring en management oplossing voor Windows, Linux, Mac en iedere applicatie die gebruik maakt van monitoring API. Ontvang real time de status, systeembronnen, ingelogde gebruikers, performance van het netwerk, Windows updates, IIS, SQL Server, Exchange, Active Directory, VMware, Hyper-V en SNMP apparaten – om er maar een paar te noemen. Reageer direct op problemen en repareer problemen vanaf je mobiele apparaat terwijl je onderweg bent.

WeFact

WeFact Standard
WeFact B.V. bestaat sinds 2005 en was één van de eerste aanbieders van een product waarmee online factureren mogelijk was. We focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en goede product ondersteuning. Dagelijks gebruiken vele ZZP’ers, kleine ondernemers en MKB bedrijven WeFact.

Data Deposit Box

Data Deposit Box Backup
Data Deposit Box ontwikkelt data protection cloud services speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. DDB biedt mkb-bedrijven een efficiënte en zeer veilige data backup voor het volledige bedrijf. Daarbij is DDB for Mobile een onderdeel van DDB Continuous Backup. Naast het automatisch backuppen van alle data op pc, Mac en servers, kun je met deze service ook een backup maken van je mobiele apparaten. De data op je mobiele apparaten kun je met deze software tevens veilig openen en delen – waar u ook bent.

Dropsuite

Dropsuite Backup
Dropsuite ontwikkelt veilige, schaalbare en easy-to-use cloud backup oplossingen voor bedrijven, groot en klein. Dropsuite’s missie is om organisaties nooit gegevens te laten verliezen. Per dag voert Dropsuite 2 miljard backups uit voor bedrijven over de hele wereld. Dropsuite Cloud Backup for Office 365 & Email Zonder verborgen kosten of omslachtige

ClearVox

ClearVox Nexxt
ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovativiteit en flexibiliteit vinden ze bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim acht jaar software ontwikkeling. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn zij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt.

Dropbox

Dropbox Business
Dropbox is een moderne werkruimte die is ontworpen om de werkdruk te verminderen, zodat jij alle aandacht kunt richten op wat belangrijk is. Dropbox verzamelt u bestanden op één centrale plek. Ze zijn gemakkelijk te vinden en worden veilig gesynchroniseerd op al u apparaten, zodat je er overal en altijd bij kunt. U hoeft geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar uw werk.

Dropsuite

Dropsuite Backup
Dropsuite ontwikkelt veilige, schaalbare en easy-to-use cloud backup oplossingen voor bedrijven, groot en klein. Dropsuite’s missie is om organisaties nooit gegevens te laten verliezen. Per dag voert Dropsuite 2 miljard backups uit voor bedrijven over de hele wereld. Dropsuite Cloud Backup for Office 365 & Email Zonder verborgen kosten of omslachtige
Translate »