In 7 stappen een nieuwe website / webshop laten maken

Dank zij ruim 24 jaar ervaring kunnen we snel handelen en is er klantgericht overleg, waardoor de website snel klaar kan zijn.

Daarom streven we ernaar binnen enkele dagen een eerste opzet aan te leveren. Doorgaans doorlopen we de onderstaande stappen bij het maken van een nieuwe website. Afhankelijk van uw wensen kunnen hier extra stappen bij komen. Bijvoorbeeld als u graag eerst een webdesign wilt.

Stap 1
1 Kennismaking
Tijdens een kennismaking inventariseren we uw wensen en kijken we wat er nodig is om de website te realiseren. Dit kan eventueel ook telefonisch.
Stap 1
Stap 2
2 Voorstel
Op basis van uw wensen kijken wij welke website lease / shop en welke Leasetermijn het beste bij u past en krijgt u een definitieve offerte voor uw nieuwe website /webshop.
Stap 2
Stap 3
3 Aanlevering content
Indien u akkoord bent met ons voorstel, lever u de benodigde informatie en content bij ons aan en krijgt u eerste rekeningen 
Stap 3
Stap 4
4 Design
starten we het ontwerpproces. Dit is het belangrijkste onderdeel want nu wordt het resultaat bepaald! Een ontwerp is niet zomaar een grafische schil om uw logo of een jas die u zomaar uitdoet of vervangt. Een design moet aansluiten bij uw huisstijl maar vooral bezoekers uitnodigen om te blijven, om contact op te nemen of om tot een aankoop over te gaan. Een design is meer, het moet gaan communiceren met uw bezoekers. Samen met u maken we de vertaalslag van concept naar een grafisch product gericht op uw doelgroep en doelstelling. Wij streven er naar om keer op keer iets unieks te maken, wat aansluit bij uw huisstijl en de wensen van uw bezoekers. Het web is een bijzonder medium waar volstrekt andere regels gelden dan bij een poster of de productie van een TV commercial.
Stap 4
Stap 5
5 Realisatie
Als we samen met u tot een definitief ontwerp gekomen zijn dan gaan wij ervoor zorgen dat uw (nieuwe) website daadwerkelijk gaat leven en dat u nog meer gevoel krijgt bij het resultaat! In deze fase gaat het gebeuren, het is gedaan met bedenken en met uitwerken. De technische realisatie is de fase waarin alle ideeën, wensen en grafische elementen tot leven komen. Menu items worden klik baar, sliders gaan bewegen en realtime koppelingen met Facebook en andere social media worden gemaakt.
Stap 5
Stap 6
6 Testen
Als alles klaar is en u bent er klaar voor dan gaan we samen met u de website publiceren op uw domein. Na oplevering houden we de website goed in de gaten en kunt u ten alle tijden support van ons krijgen! Na de ontwikkeling van uw website of webapplicatie zal deze voor u ter beschikking worden gesteld op een zogeheten testlocatie. U krijgt toegang tot deze testlocatie en vanaf dit moment kunt u de website gaan bewerken en vullen met uw content. Dit is tevens de periode waarin u kunt ervaren hoe alles werkt en daar waar iets niet naar behoren functioneert kunt u aan ons. doorgeven. Wij passen dit dan nog aan en zorgen er samen met u voor dat de nieuwe website wordt wat u voor ogen had.
Stap 6
Stap 7
7 Oplevering
Pas als u tevreden bent met dat wat op de testlocatie staat zullen we in overleg met u uw nieuwe website of applicatie gaan overzetten naar de definitieve locatie op internet. Samen met u wordt het tijdstip van het online zetten bepaald en zetten wij alles op alles om de beoogde deadline te halen.
Stap 7

Om dat een website /webshop nooit af zou zijn blijft het onderstaan proces continu door gaan en zo lang u het het lease termijn afneemt zit dit proces bij de prijs in.

Translate »