Haal meer uit uw bestaande onlinemarketing campagnes.

Aangezien online marketing uit geen enkele bedrijfsstrategie meer weg te denken is, is het wel belangrijk om te weten wat online marketing, ook wel internet marketing genoemd.

Internet Marketing is een breed begrip dat staat voor alle marketing activiteiten op en over het internet.

De hedendaagse marketing budgetten verschuiven verder van traditionele media naar nieuwe media.

Internet Marketing is nieuw, er is relatief weinig kennis bij de gemiddelde marketeer en omvat ook een breed scala aan technieken.

Het is eigenlijk een vak apart met verschillende specialisaties. Overige gangbare namen voor Internet Marketing zijn online marketing en e-marketing.

Waarom Internet Marketing Internet Marketing heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele marketing: Is relatief goedkoop – Internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing relatief goedkoop. Conversie – Resultaten meten via internet is vergeleken met traditionele vormen van marketing vaak gemakkelijker.

Gepersonaliseerd

Via het internet is het gemakkelijker reclame uitingen persoonlijk te maken ten opzichte van massa communicatie met traditionele marketing.

SDP (Segmentatie/doelgroep/positionering) – Door internet te gebruiken is het vaak mogelijk om gericht een doelgroep te bereiken. 

Vormen van Internet Marketing er zijn veel verschillende technieken die onder de verzamelnaam Internet Marketing vallen.

Denk hierbij aan o.a.

Vraag Enterweb naar de mogelijkheden voor onlinemarketing campagnes

Translate »