Onze tarieven (buiten leasen om)

U wilt niet voor onverwachte kosten komen te staan. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij vinden het dan ook belangrijk om transparant te zijn in onze uurtarieven. Je ontvangt van ons altijd voorafgaand een prijsindicatie. Op deze pagina vind je een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor onze verschillende diensten. De genoemde tarieven zijn exclusief btw. 

Uurtarieven per dienst

Support € 75,- p/u

Heb u hulp nodig bij het bouwen van je website? Hiervoor bedraagt ons uurtarief € 75,- p/u. Verwacht je hier regelmatig gebruik van te maken? Koop dan support in. U betaalt dan € 50,- p/u.

Advies € 75,- p/u

Wil u advies over het inrichten van je website? Het optimaliseren van je website voor meer conversie? Of andere feedback over uw eigen website? Voor advies betaal u bij ons € 75,- per uur. Laat u het door ons uitvoeren? Dan is het advies gratis.

Cursus € 75,- p/u

U kunt een 1 op 1 of groepscursus bij ons volgen. Open cursus u kunt hierbij zelf de cursus samenstellen en/of verspreiden over meerdere dagen.

Onderhoud vanaf € 75,- P/u

Voor onderhoud hanteren wij verschilden prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van je website en wat voor ondehoud.

Werkzaamheden uitbesteden € 75,- P/u

Wil je werkzaamheden bij ons uitbesteden? Omdat je er zelf niet uit komt of omdat je te weinig tijd hebt? Hoe meer werkzaamheden je bij ons uitbesteed, hoe goedkoper het wordt. Tot 4 uur € 75,- p/u Meer dan 4 uur € 55,- p/u

Het is goedkoper om bij ons te leasen

Waarom moelijke doen als het makkelijke kan