Email Security (spamfilter)

Volledige spam- en virusfiltering met wekelijkse release cycli E-mailarchivering voor back-up en compliance Kies je beste e-mail beveiligingsdeal!
Waarom zou u kiezen voor Enterweb spamfilter inkomend Filter?

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen
Enterweb spamfilter past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

Ontdek nieuwe spam- en malwareuitbraken direct
Enterweb spamfilter past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Verbeter e-mailcontinuïteit
Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Enterweb spamfilter inkomende e-mail in de wachtrij.

Verbeter de efficiency van uw middelen en bespaar tot 80% van uw huidige hardwarebronnen!
Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Verhoog de productiviteit van werknemers en wees in volledige controle van uw e-mailstromen
Met onze gebruiksklare SaaS e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.
Spamfilter inkomende mail Prijs €2,78/mnd
Nu bestellen
Waarom kiezen voor het Uitgaande Filter van Enterweb?
Voorkom IP blacklisting

De installatie van het Uitgaande Filter van Enterweb helpt u om af te komen van zwakke plekken in uw netwerk en brengt de tijd die u kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.
Bescherm uw merk en infrastructuur

Enterweb zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.
Voorkom hoge boetes

Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het Uitgaande Filter van Enterweb is een robuuste oplossing die voorkomt dat uw organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.
Verbeter het beheer van misbruik

Met onze Uitgaande Filter service kunt u heldere en beknopte rapporten creëren die duidelijk maken welke gebruikers / accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.
Spamfilter uitgaand mail Prijs €2,78/mnd
Nu bestellen
Zowel inkomende als uitgaande mail wordt gefilterd,
hierdoor hoeft u geen spam meer uit uw mailbox te halen
en zal uw website niet op een blacklist komen.
Spamfilter inkomende en uitgaande mail Prijs €4,99/mnd
Nu bestellen