tegenwoordige

Bijna elke websites, webshop worden gemaakt met een contentmanagementsysteem oftewel CMS.

De websites en online applicaties die wij bouwen worden bijna allemaal standaard uitgerust met een Content Management Systeem, oftewel CMS.

Het grootste voordeel is dat u volledige controle hebt over de inhoud van uw website / webshop of webapplicatie. Het maakt het beheren van u product heel gemakkelijk. Ook kunnen meerdere personen de inhoud bijhouden en publiceren. Het is in het controlepaneel in te stellen wat de rechten zijn van bepaalde gebruikers. Een CMS zorgt dus voor overzicht, controle en het versnelt onderhoud aan uw website. Wij zijn steeds bezige met het uitbereidingen van de mogelijkheden door ontwikkelen, zoeken, kopen enz.

Voor een CMS heb u ook een template nodige

Wat is een template is een vast sjabloon voor de opmaak van een website, webshops, webapplicatie,  e-mailnieuwsbrief of andere communicatie-uiting. Het stramien bevat vaste onderdelen, zoals meestal een header, logo, navigatie en footer en de grootte van paginamarges.  Binnen het format wordt op voorgedefinieerde plaatsen variabele content geplaatst. Wij hebben in het verleden veel website om gebouwd van Html of PHP naar een website met CMS systeem waarbij het uiterlijke  niet anders mocht zijn in verband met behoud van huisstijl enz.

Ervaring

Door de jaren heen hebben wij ontdekt dat het niet altijd handige is om een standaard template gebruikt of van een derde u bent dan afhankelijke van deze ontwikkelaars in het beging is het mooi:

Nadelen van een standaard template of van derden

maatwerk website voor u maakt, zou logischerwijs een stuk duurder zijn niet bij ons!

Wij bouwen onze templates zelf en bij website lease zit het bij de prijs in!

En voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten

een greep van wat wij kunnen maken aan templates en website en webshops

voor website Content Management Systeem (cms)  thema’s:

WordPress

Joomla

Drupal

Blogger

SilverStripe1000px_White_stacked

voor webshop Content Management Systeem (cms)  thema’s:

Magento

Commerce

VirtueMart

OpenCart

Translate »