AANBOD VOOR THUISGEBRUIK & KLEIN ZAKELIJK

ESD’s (Electronic Software Distribution) zijn de vervangers van softwarelicenties die voorheen in een doos verkrijgbaar waren. Enterweb / Entershop bied u de keuze uit meer dan 20 merken, elk met een uitgebreid assortiment.

Norton Security Symantec

Norton Security
Symantec werd in 1982 opgericht door computerdeskundigen met een visie. En in die visie veranderde Symantec mee met de technologie. Het doel is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie.

MICROSOFT WINDOWS

Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows Server
Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de personal computer, tablets, smartphones, digiborden, Microsoft HoloLens en andere apparaten. De eerste versie werd door Microsoft op 20 november 1985 gelanceerd en Windows domineert sinds de introductie van Windows 95 in 1995 de markt voor personal computers. Op 1 juli 2015 had Microsoft 90,85% van de personalcomputermarkt

MICROSOFT OFFICE

Microsoft Office 365, Microsoft Office 2013, Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2019
Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Windows Phone, Mac OS X, iOS en Android. Microsoft Office werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989 als een marketingterm voor een softwarebundel van Microsoft: Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint. In de loop der jaren zijn er nieuwe Office-applicaties bijgekomen, maar ook zijn

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Security for Mac, Kaspersky Small Office Security, Kaspersky Total Security Multi-Device, Kaspersky Internet Security Multi-Device, Kaspersky Internet Security Android, Kaspersky Safe Kids
Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen.

BULLGUARD

BullGuard AntiVirus, BullGuard Internet Security, BullGuard IDentity Protection
Bitdefender is de maker van de bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings en antivirus software. Vanaf het allereerste begin in 2001 bleef Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming tegen dreigingen, en was zo in veel gevallen het voorbeeld op het gebied van de beste detectietechnieken voor internetveiligheid om de

Acronis

Acronis True Image, Acronis True Image Cloud, Acronis Backup, Acronis Backup Advanced
Acronis biedt bekroonde back-up en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

G DATA

G Data AntiVirus, G Data Internet Security, G Data Total Security, G Data Security for Android, G Data AntiVirus for Mac
G DATA ontwikkelde 's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn ze innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging. Naast de standaardbeveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware, bieden onze oplossingen extra zekerheid. Bijvoorbeeld door back-ups van uw persoonlijke gegevens of de mogelijkheid om het internetgebruik van uw kinderen te beperken

ESET

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security, ESET Cyber Security
ESET is een beveiligingsbedrijf in de IT-sector dat het hoofdkantoor heeft in Bratislava, Slowakije. Het werd opgericht in 1992 na een fusie van twee particuliere ondernemingen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot het meest succesvolle Slowaakse bedrijf in 2008, 2009 en 2010. ESET is beursgenoteerd en heeft vestigingen in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore en distributeurs in meer dan 180 landen.

TREND MICRO

Trend Micro Internet Security, Trend Micro Antivirus, Trend Micro Maximum Security, Trend Micro Mobile Security
Trend Micro is wereldleider op vlak van internetbeveiliging, cloudbeveiliging, gegevensbeveiliging, virtualisatie, endpointbeveiliging en webdreigingen. Trend Micro software biedt geavanceerde bescherming en privacy zodat u veilig geweldige dingen kunt doen online. De software is ontworpen om u op sociale netwerken als Facebook, Google+, Twitter en LinkedIn veilig te stellen. Met meer dan 25 jaar toonaangevende deskundigheid op het gebied van beveiliging.

PANDA

Panda Global Protection, Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Mobile Security
Panda beschermt uw pc, Mac® of Android™ apparaat tegen alle soorten bedreigingen. Profiteer van de beste antivirussoftware met real-time bescherming tegen de nieuwste kwaadaardige software. U kunt zorgeloos surfen, online winkelen en online gamen. Bescherm uw gezin tegen ongepaste inhoud (pornografie, drugs, wapens, enzovoort) met de Oudercontrole die wordt meegeleverd in onze antivirussoftware.

IOLO

Iolo System Mechanic
De best verkopende software voor het repareren én optimaliseren van Windows computers. En met reden. Met de softwarepakketten van Iolo kan iedere consument, zowel zakelijk als privé, immers heel eenvoudig zijn pc in topconditie brengen en houden. Een simpele muisklik volstaat om problemen te verhelpen, systemen op te schonen, snelheid te verhogen, beveiligingslekken te dichten en de pc-prestaties duurzaam te verbeteren met dagelijks onderhoud.

AVIRA

Avira Antivirus Pro, Avira Internet Security Suite, Avira System Speed Up
Avira is een Duits antivirussoftwarebedrijf. De antivirusapplicaties van het bedrijf zijn allen gebaseerd op de AntiVir-antivirusengine, waarvan de eerste applicatie in 1988 op de markt verscheen. Avira biedt hoogwaardige malware bescherming aan 100 miljoen klanten wereldwijd. Ruim 25 jaar geleden opgericht, zijn ze een toonaangevende leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen voor thuis en zakelijk gebruik.

MCAFEE

McAfee AntiVirus, McAfee Internet Security, McAfee Total Protection, McAfee LiveSafe
McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek toelegt op security-technologie. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen en services om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. Het beschermt consumenten en bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende onlinebedreigingen. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om met elkaar samen te werken:

AVAST

Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security, Avast Premier, avast! Endpoint Protection, avast! Endpoint Protection Plus, avast! Endpoint Protection Suite,avast! Endpoint Protection Suite Plus
AVAST Software is ontstaan in 1988 toen de Tsjechische onderzoekers Eduard Kučera en Pavel Baudiš op het Vienna-virus stuitten en begonnen aan hun missie om computers wereldwijd van dit en andere virussen te verlossen. Inmiddels werken er op het hoofdkantoor van AVAST in Praag meer dan 380 professionals, heeft het bedrijf filialen in Duitsland, de VS en China, distributiepartners op alle markten en een toegewijde gemeenschap van enthousiaste avast! gebruikers over de hele wereld.

AVG

AVG Anti-Virus, AVG Internet Security
AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven. AVG heeft momenteel wereldwijk ca 190 miljoen gebruikers waardoor het bij 1 van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld behoort. AVG is opgericht in 1991 en heeft Amsterdam als hoofdkwartier. AVG heeft meer dan 1000 werknemers in dienst in meer dan een dozijn kantoren over de hele wereld.

CIEL

Ciel Budgetplanner / Comptes Personnel, Ciel Boekhouding Start / Compta Facile, Ciel Boekhouding Premium / Compta Premium, Ciel Facturatie Start / Facturation Facile, Ciel Offertes Facturen / Devis Factures, Ciel Commercieel Beheer / Gestion Commerciale
Ciel software geeft u de mogelijkheid om uw boekhouding te beheren op een eenvoudige en efficiënte manier zonder specifieke kennis nodig te hebben in het domein van boekhouding. Ciel biedt een gamma van volledige software voor op vlak van facturatie, voorraadbeheer en BTW aangiften.

ABBYY

ABBYY FineReader MAC, ABBYY Business Card Reader, ABBYY Screenshot Reader, ABBYY FineReader
ABBYY is de meest innovatieve ontwikkelaar van software om ‘grafische’ bestanden om te zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden of naar doorzoekbare PDF’s. Dit wordt ook wel ‘Optical Character Recognition’ of ‘OCR’ genoemd. U kunt rechtstreeks van Scanners of Faxen bestanden door ABBYY laten verwerken tot weer volwaardige MS-office documenten. Bestaande PDF bestanden kunnen op dezelfde manier bewerkt worden.

ADOBE

Adobe Elements
Adobe verandert de wereld door digitale ervaringen. De creatieve marketing- en documentoplossingen bieden iedereen - van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken - de mogelijkheid om digitale creaties tot leven te brengen en deze te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment voor de beste resultaten.

PARALLELS

Parallels Desktop for Mac
Parallels is al jaren een begrip voor virtualisatie op de Mac. Met Parallels gebruik je Windows-, Linux- en Mac-applicaties probleemloos naast en door elkaar, zonder steeds opnieuw op te starten. Zo combineer je de nieuwste innovaties van Windows 10 (of een eerdere versie) met het beste van OS X.

MAGIX

Magix Samplitude Music Studio, Magix Web Designer, Magix Photo & Graphic Designer, Magix Music Maker, Magix Video Easy, Magix Fotostory, Magix Video Deluxe, Magix Audio Cleaning Lab, Magix Fastcut, Magix Game Control, VEGAS Movie Studio
Magix ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1993 multimediasoftware. Het productspectrum omvat alles van pc-software tot naadloos geïntegreerde online-,mobiele en cloud-diensten, evenals digitale content. Daarmee hebben ze voor iedereen de passende oplossing voor het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, afbeeldingen, websites, video's en muziek.

F-SECURE

F-Secure Freedome VPN, F-Secure Safe, F-Secure Total Security & Privacy, F-Secure Anti-Virus, F-Secure Internet Security
Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt F-Secure bedrijven en consumenten tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. Ze noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.

Onze producten:

Marketing:

Ontwerpen:

Over ons

Betaling:

Translate »